HUUR EHBO

Uw veiligheid is onze zorg

Latest News

 • 02 Nov, 2013

  Website in de lucht

 • 02 Nov, 2013

  Gezocht: Ambu verpleegkundigen en EHBO'ers mail ons. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

All News

Bij een ander EHBO / Ambulance goedkoper ?

EHBO bij een ander goedkoper ?

Bij een andere aanbieder goedkoper ? Dat kan. Concurrentie op de markt is goed.
Vergelijk geen appels met peren, wij vertellen u waarom. 
Vele andere bedijven in deze evenementen hulpverlenings sector werken op een relatief goedkopere manier. Deze bedrijven leveren EHBO personeel zonder de vereiste diploma's en maken gebruik van medewerkers met een Emercency First Response diploma.
Dit diploma is geen volwaardig EHBO diploma. Dit is niet anders dan een reanimatie diploma met heel summier wat invloeden van EHBO - dit is de zogenaamde 1 daagse cursus. Denkt u dat u een professionele hulpverlening kunt bieden met een cursus van 1 dag  ? Huur EHBO denkt van niet. 

In de BLS hulpverlening werken mensen met het basis diploma EHBO afgegeven door het Oranje Kruis.
Links een voorbeeld van een volwaardig basis EHBO - diploma. Een echte volwaardige basis EHBO - cursus duurt 40 uren. Dit diploma wordt afgegeven door het Oranje Kruis.
Rechts een voorbeeld van het Emercency First Response diploma.
Goede medische hulpverlening kan levens redden met de juiste behandeling. 
De aanbieder belooft u veel. Krijgt u dit ook ? Vertrouwen is goed - controle of het echt zo is, is naar mening van Huur EHBO beter.

Vraag bij het vergelijken van offerte's naar diploma's van het ingehuurde personeel.  Alleen dan bent u verzekerd van professioneel, deskundig en bevoegd personeel.

U voorkomt hiermee problemen!! 
 

Volwaardig basis diploma EHBO


Cursus duur 40 uur

Reanimatie diploma volgens de EFR.


Cursus duur 16 uur

Ambulance bij een andere aanbieder goedkoper ?

Bij een andere aanbieder goedkoper ? Dat kan. Concurrentie op de markt is goed.

Vergelijk geen appels met peren, wij vertellen u waarom. 
Vele andere bedrijven in deze evenementen hulpverlenings sector werken op een relatief goedkopere manier. Deze bedrijven leveren EHBO personeel zonder de vereiste diploma's als bemanning van een ambulance.  Voor een buitenstaander lijkt het allemaal goed geregelt, ambulance met personeel in ambulance kleding. Dit creëert verkeerde verwachtingen bij slachtoffers.
Gebeurt dit echt ? Ja. Mag dit nee - maar vanuit de overheid is er, tot nog toe,  geen goede en gestuctureerde regelgeving binnen de hulpverlening op evenementen. 

Hulpverleners hebben verschillende bekwaamheden en bevoegdheden.
Basic Life Support met EHBO-ers: Eerste hulp zoals: reanimeren met AED,  kleine wondjes verbinden, verstuikte ledematen op de juiste wijze behandelen.
 
Advanced Life Support met ambulance personeel: Deskundige, professionele eerst hulp met ALS materiaal (zoals spoedkoffer met medicatie, monitor, zuurstof, kortom al het materiaal wat erin een ambulance gebruikt kan worden)
 
Alleen bekwaam ambulance personeel mag deze materialen gebruiken en deze specifieke handelingen uitvoeren.
 
Bij risico volle evenementen zoals: Gemotoriseerde sporten, festivals, houseparty's en dance evenementen is een ambulance / ambulance inventaris met het juiste personeel een vereiste.
 
Goede medische hulpverlening kan levens redden met de juiste behandeling en medicatie. Een EHBO'er mag dit niet doen. (medicatie geven, hartritme beoordelen, infuzen aanleggen)
 
De aanbieder belooft u veel. Krijgt u dit ook ? Vertrouwen is goed - controle of het echt zo is, is naar mening van Huur EHBO beter.
Vraag bij het vergelijken van offerte's naar diploma's van het ingehuurde personeel.  Alleen dan bent u verzekerd van professioneel, deskundig en bevoegd personeel.
U voorkomt hiermee problemen! 

Neem geen genoegen met minder, het kan levensreddend zijn met het juiste personeel op de juiste plaats (u betaald tenslotte voor gekwalificeerd personeel).

Waarom u mogelijk, voor Huur EHBO kiest?

 Omdat we met u meedenken en ontzorgen.

 • Wij garant staan voor een goede kwaliteit en een goede prijs.
 • Betrouwbaar - wij leveren altijd personeel - geen afzeggingen.
 • Wij leveren wat we moeten leveren en met u afgesproken hebben, u vraagt b.v. een SEH verpleegkundige of ambulanceverpleegkundige dan krijgt u die ook.
 • Huur EHBO heeft alle diploma's, certificaten en legitimatiebewijzen van ons personeel, dus transparant.
 • Huur EHBO levert maatwerk: elke cliënt is bij ons uniek. En dat merkt u direct.
 • Wij toetsen de vergunningseisen conform GHOR richtlijnen.

 direct een offerte aanvragen bij Huur EHBO - klik hier